Een (open) wond sluit zich, (nadat het vuil naar buiten is gewerkt) met nieuwe cellen en nieuw tijdelijk weefsel. Deze fase in de wond genezing heet de granulatiefase. De nieuwe cellen zorgen ervoor dat de randen van de wond langzaam naar elkaar toe getrokken kunnen worden en de wond zal zich gaan sluiten. Calendula zalf stimuleert dit proces. Calendula zalf is geschikt voor HOND & KAT, PAARD&PONY, maar ook u als mens, kan het gewoon gebruiken, voor schrale plekken, schaafwonden etc. De inzet van Calendula zalf is, door het stimulerende effect op de granulatie af te raden bij bloedende wonden en hele droge tumoren. Gebruik: de optimale dosering is 2-3 x daags op de wond oppervlakte aanbrengen. Het beschermt de wond tegen: schuren, likken en krabben.

TUBE

Dierenshampoo

€ 6,00

Dierenshampoo

€ 6,00

Voor de gevoelige huid van uw hond of kat, nu verkrijgbaar diverse shampoo soorten. Verkrijgbaar in :

Lavendel (dringt diep in de haarstructuur door en versterkt de vacht van binnen uit),

Eucalyptus (neutraliseert de ontwikkeling van bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de slechte geur vacht),

Kamille (speciaal ontworpen voor honden met een witte of lichte vacht. De zoete geur is heerlijk en heeft een ontspannende werking op honden),

Tea tree (voor: tegen bacterie, schimmels, luis, jeuk en huidproblemen, reguleert de talgproductie en revitaliseert de huid). en

Aloë Vera (kan goed worden ingezet bij (langharige) honden met een geïrriteerde huid. Bij dermatitis, jeuk, hotspots, irritatie door vlooienbeten, een droge huid of haarverlies. Deze shampoo werkt verzachtend op de huid en gaat schimmel- en bacteriegroei tegen.

per flesje (250 ml).


Geef bij de bestelling wel even door voor welk dier het is.
 

Heeft u problemen met de medicatie van uw dier, of uzelf hiermee kunt u de medicatie delen, vergruizen of vermalen.

Heeft u er ook zo'n probleem mee, als u uw medicijnen in moet geven aan uw huisdier, en uw dier elke keer weer het pilletje uitspuugt. De meeste medicatie mag fijn gemaakt worden. Dan is dit een perfect hulpmiddel om de medicatie tot poeder te maken, maar ook om de tablet in 2 delen te breken.

Maar u kunt hem natuurlijk ook voor uw eigen medicatie gebruiken.

Plastic pipetjes

€ 2,50

Plastic pipetjes

€ 2,50

Ideaal om vloeistoffen op te zuigen. Bijvoorbeeld urine van uw hond/kat/etc voor onderzoek. Zakje van 10 stuks

De potenbalsem die wij verkopen, is puur van natuurlijke middelen gemaakt, niets van chemische middelen is toegevoegd. De potenbalsem van ons, heeft dezelfde werking als vaseline, alleen een van de middelen die in vaseline zit die u in de winkel koopt, is Petroleum. Kijkt u maar naar het etiket van vaseline zo u ziet puur gif voor dieren. Ziet u het al voor u, u smeert uw dierenpootjes in met vaseline, wat doet een hond of kat, deze likt altijd zijn of haar pootjes en hup krijgt vaseline binnen. De Potenbalsem die wij hebben en verkopen, kan geen kwaad, hierbij kan uw hond of kat letterlijk "Zijn/haar pootjes bij aflikken". Deze balsem kunt u ook voor uzelf gebruiken, voor uw handen in te smeren, maar ook als lippenbalsem.

De Yellow Alert Bone

In leder en Nylon en groot en klein verkrijgbaar

Yellow Alert Bone laat de andere hondenbezitters en medewandelaars zien dat de eigenaar van de hond wil dat zijn/haar hond ruimte en afstand krijgt én deze ook echt nodig heeft.

Honden met YAB aan de hondenlijn vragen om afstand én ruimte; dus niet benaderen "geef mij voldoende ruimte".

YellowAlertBone is een hulpmiddel voor honden die een probleem hebben met hun omgeving, bijvoorbeeld omdat de hond slechte ervaringen heeft met andere honden of omdat het een hond is die een trauma heeft opgelopen.

Deze redenen kunnen zeer divers zijn en zeer uiteenlopend zijn.

 Waarom dus een YAB?
* de hond kan angstig zijn
* de hond kan loops zijn
* de hond kan drachtig zijn of net geworpen hebben
* de hond kan ziek zijn
* de hond heeft een operatie ondergaan en moet het rustig aan doen
* de hond vind het gewoon niet fijn met andere honden, of om andere honden direct te passeren
* de hond kan eenkennig zijn
* de hond kan in training zijn
* de hond kan een besmettings probleem hebben, dan wil men ook graag afstand houden, anders lopen andere honden ook risico op een eventuele besmetting

Verzendkosten naar Nederland € 2,00. Naar België en Duitsland € 3,00.

(Ophalen kan ook, op afspraak).

Klein nylon

Klein leder

Leder