Als u belt om een afspraak te maken voor een consult en u krijgt de voicemail spreek dan alstublieft in, het kan dan zijn dat we met een consult bezig zijn en de telefoon niet kunnen beantwoorden. Dan wordt u gelijk na het consult terug gebeld. ook kunt u een persoonlijk bericht sturen of een mail sturen, de voicemail wordt afgeluisterd en persoonlijke berichten en e-mails worden ook gelezen.

Telefoon: 06-24520990

email : jodieboy2011@gmail.com

Voor Homeopathie                   : schrijf bij onderwerp Algemeen

voor EHBO                               : schrijf bij onderwerp EHBO workshop

voor Rouwverwerking             : schrijf bij onderwerp Rouwverwerking

Voor mest/ontlasting onderzoek: schrijf bij onderwerp Mestonderzoek

Voor urine onderzoek : schrijf bij onderwerp Urine onderzoek

Voor scheren van....      : Schrijf bij onderwerp het scheren van....... (invullen wat voor dier

en aantal)

 

Facebook: Homeopathie voor Dieren "Praktijk Jodieboy".

Voor een behandeling komen we bij u thuis of op stal, omdat een dier daar beter beoordeeld kan worden en omdat de eventuele stress van een reis in de auto, Bench of trailer en een vreemde omgeving een deel van de behandeling weer teniet kan doen.

Voorafgaand aan de eerste afspraak vragen we u een vragenlijst in te vullen met achtergrondinformatie van uw dier. Deze ontvangt u per e-mail. Dit geeft alvast een goed beeld van uw huisdier en het is de basis voor het opzetten van een behandelplan (bij lichamelijke of gedragsproblemen).

Een eerste behandeling duurt ongeveer 1,5 uur, eventuele vervolgbehandelingen ongeveer een uur. We observeren en onderzoeken uw dier en met u als eigenaar bespreken we de klachten, de geschiedenis van het dier, zijn karakter en alles wat verder van belang kan zijn.